Виробництво основних видів промислової продукції за січень–лютий 2011 року1
  Вироблено за січень–лютий 2011р. Темпи зростання,
зниження за січень–лютий 2011р.
у % до січня-лютого 2010р.
     
Вугілля готове, тис.т 2951 111,0
Яловичина і телятина, свіжі (парні) чи охолоджені, т 107 111,5
Свинина свіжа (парна) чи охолоджена, т 916 149,4
Меблі кухонні, шт. 2080 102,0
М'ясо і субпродукти харчові свійської птиці, свіжі чи охолоджені, т 2604 103,5
Вироби ковбасні, т 11,1 86,3
Олія соняшникова нерафінована, тис.т 1488 93,9
Молоко оброблене рідке, т 275 148,6
Сир свіжий неферментований та сир кисломолочний, т 113 54,6
Сири жирні, т 12,2 47,1
Борошно, тис.т 2595 44,0
Крупи, т 11264 96,6
Вироби хлібобулочні, т 1524 64,9
Шоколад та інші продукти харчові готові з вмістом какао, в брикетах, пластинах чи плитках, т 78 111,4
Вироби кондитерські з цукру, включаючи білий шоколад, без вмісту какао, т 66,4 129,7
Вироби панчішно-шкарпеткові трикотажні машинного чи ручного в'язання, тис.пар 25,8 57,8
Брюки та бриджі жіночі та дівчачі, тис.шт. 29,5 75,4
Жакети та блейзери, піджаки, куртки типу піджаків, джемпери та вироби аналогічні жіночі та дівчачі, тис.шт. 16,9 889,5
Деревина, уздовж розпиляна чи розколота, завтовшки більше 6 мм , тис.м 3 2,3 143,8
Тара дерев'яна різна та її частини, тис.м 3 3,1 146,2
Пластмаси у первинних формах, тис.т 21,2 102,6
Трубки, труби, шланги та фітинги жорсткі з полімерів етилену, пропілену, вінілхлориду та інших пластмас, т 188 109,9
Вапно, тис.т 48,0 105,5
Чавун, тис.т 554,2 133,3
Сталь без напівфабрикатів, отриманих безперервним литтям, тис.т 14,0 23,4
Труби великого та малого діаметрів, профілі пустотілі, з металів чорних, тис.т 53,9 139,0
Прилади неелектричні побутові інші, тис.шт. 5,1 60,7
Меблі для сидіння (переважно з дерев'яним каркасом), шт. 259 563,0
Меблі конторські (офісні) та для підприємств торгівлі, шт. 295 144,6
Електроенергія, млн.кВт·год 1207 90,3

___________

1 Інформація наводиться на підставі щомісячної статистичної звітності, якою охоплені великі, середні та вагомі за обсягами малі підприємства.